Een aantal van onze acteurs tijdens een bevrijdingsevenement

 

Het gebruiken van acteurs en figuranten voor Historische producties is een kostbare aangelegenheid die veel tijd, kennis en voorbereiding nodig heeft.
De juiste uniformen en kleding huren, authentieke kapsels verzorgen, militaire en civiele gewoontes bijbrengen, requisieten regelen, leren omgaan met wapens, het zijn allemaal zaken die geregeld moeten worden en waar het grootste risico bestaat op fouten.

Wij bieden U een alternatief dat goedkoper is, makkelijker en daarbij ook nog eens authentieker.

Bij ons staan tientallen acteurs en figuranten ingeschreven met een historische specialisatie.
Zij kunnen voor film en tv opnames maar ook in musea of op evenementen ingezet worden, compleet met alles wat ze nodig hebben om mensen uit de jaren 1900-1950 uit te beelden.
Ze bezitten hun eigen historische costuums of exacte replica's hiervan, daarnaast komen ze ook met de juiste ouderwetse papieren en allerlei andere requisieten.

Ze hebben al ervaring met het omgaan met van historische wapens, ze kennen gewoontes, normen en waarden van toen, etc.
Ook kunt U onze mensen inhuren om uw acteurs en figuranten te instrueren op deze gebieden, laat ons uw acteurs uitleggen hoe ze zich dienen te gedragen, hoe ze moeten spreken of hoe ze moeten marcheren.
Wij kunnen U alles en iedereen leveren, burgers, soldaten, politieagenten, noem het maar op.
Neem gerust contact met ons op als U iets specifieks zoekt.

Onze acteurs weten veel van dat wat ze uitbeelden maar ze krijgen van ons ook set-training, wij vertellen ze hoe ze zich dienen te gedragen op film- of tv-set, zij weten dat er een tijd en plaats is voor Historisch advies en zij zullen dit dus ook alleen geven indien zij hierom gevraagt worden.
Zo voorkomen wij dat op de set iedereen het opeens beter weet, deze training krijgen onze acteurs van iemand met film- en tv-regie ervaring.

 

Wilt U losse foto's zien van de figuranten per persoon dan kunt U door HIER te klikken ons figuranten archief bezoeken.