Onze acteurs bewonen de woonkamer van het museum in Overloon

De mensen die voor het Historisch Adviesbureau '30-'45 werken hebben allemaal een heel verschillende achtergrond, maar een ding hebben we allemaal gemeen; we hebben een passie de periode 1900-1950 heeft op ons een bijzondere aantrekkingskracht.

Juist door deze liefde voor het verleden zijn wij al jaren deze tijd aan het bestuderen, lang voor en na een project zijn en blijven we bezig kennis te vergaren. En door de speciale manier waarop we dit doen hebben we een uniek inzicht gekregen in deze periode.

Een van de redenen dat wij begonnen zijn met dit bedrijf is dat wij onze passie willen delen en overbrengen op anderen.
We willen mensen erbij helpen om hun productie zo historisch correct te maken omdat we vinden dat het belangrijk is geen fouten te maken op dit gebied.
Wij kunnen projecten op een makkelijke en goedkope wijze een authentiek uiterlijk geven, door onze kennis vinden wij soms zelfs oplossingen die goedkoper maar toch beter zijn dan eerder bedachte noodoplossingen.

Sinds wij begonnen zijn met HAB3045 zijn we mensen om ons heen gaan verzamelen die ook iets met de jaren 1900-1950 hebben.
Het maakte niet uit wat hun specialiteit is, zo lang ze maar onze passie delen zijn ze welkom.
Naast een adviesbureau zijn we dus eigenlijk ook een soort uitzendbureau geworden voor 'Historisch Talent'.

We bestaan nu al een aantal jaar en we hebben een indrukwekkende staat van dienst.
Film, tv, musea, scholen en evenementen organisatoren vinden hun weg naar ons bureau en met veel plezier hebben we aan de meest uiteenlopende projecten mee mogen werken.

Kijkt u gerust rond op onze site om te zien wat we al gedaan hebben en wat we voor u zouden kunnen doen.

We doen datgene waar wij het beste in zijn en waar we van houden. Op deze manier willen we anderen laten delen in onze passie voor geschiedenis.

Wij leveren verleden.