Het lijkt soms een enorme klus om een locatie of decoNaaihoekjer helemaal terug te brengen naar het verleden, een taak waar menig decorontwerper en setdresser tegenop kijkt.
Bij het HAB hebben we decorbouwers en -ontwerpers, setdressers en requisieteurs die zich juist met veel plezier storten op het aankleden van een historische set.
Ze hebben hier dan ook veel ervaring mee en u heeft enkele van de producties waar zij aan mee gewerkt hebben vast wel eens voorbij zien komen.
En het maakt niet uit of u nu de kleinste requisieten zoekt om op een bureau neer te leggen of grote decorstukken zoekt om een vooroorlogse winkelstraat in te richtten, onze medewerkers vinden, maken of reproduceren het voor u.
En natuurlijk zo authentiek als u het wilt.

Onze medewerkers verzamelen al ruim 30 jaar de meest uiteenlopende materialen en werktuigen uit de recente geschiedenis van Nederland.
Juist die spullen die moeilijk te vinden zijn omdat niemand er ooit aan gedacht heeft ze te bewaren, hebben wij in onze collectie.
En het zijn juist dit soort spullen die een film-, tv- of theater-set dat echte auTypische jaren 30 schoorsteenmantelthentieke karakter en de nodige geloofwaardigheid geeft.
Al talloze producties hebben de weg gevonden naar de requisieten en decor-stukken van onze medewerkers.
De liefde voor detail en historische correctheid die zij hebben zijn terug te zien in de films waar aan meegwerkt is, zoals onder andere; 'Pietje Bell', 'Kruimeltje', 'De Tweeling', en Oscar winnaar 'Karakter'.
Ook werkte onze medewerkers mee aan tv producties als 'Toen was geluk nog heel gewoon' en evenementen als 'Dordt in Stoom'.

Of uw productie nu een film, tv programma, toneelstuk, evenement of heel iets anders betreft, wij kunnen u helpen het aan te kleden met de prachtigste requisieten.
Steekkarren, houtenkruiwagens, winkel en kantoor inventarissen, kisten, houten marktkramen, houten tonnen, reklameborden, decormateriaal, huisjes, vervoermiddelen, fietsen, bromfietsen, motorfietsen, vrachtauto's, aannemersmateriaal, hijskranen personenauto's, benzinepompen etc.
Wij hebben het allemaal!

Wij hebben zelfs een woning die gedeeltelijk is ingericht als woning uit eind jaren '30, begin jaren '40.
Meer hierover op deze pagina.

Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van wat wij voor anderen gedaan hebben en voor u zouden kunnen doen.

Hieronder ziet U twee door ons aangeklede sets in actie;